Freelancen met Tellow-event

Stel live je vragen en krijg persoonlijk advies van Tellow. Iedere woensdag kun je op afspraak tussen 17:00 en 19:00 uur langskomen. Gratis en vrijblijvend, in de HQ van Tellow (het WTC in hartje Utrecht).

Voor wie is dit event?

Alle freelancers zijn van harte welkom: oriënterende, beginnende en doorgewinterde zzp’ers. Dit gesprek is bedoeld voor jou als je:

vragen hebt over (beginnen met) freelancen

hulp nodig hebt bij het gebruik van Tellow

overstapt vanuit een ander boekhoudpakket

overstapt vanuit Excel

Gratis aanmelden

Tellow ZZP seminar

Waarom is dit gratis?

Wij willen je ondersteunen in het ondernemen. Door om de tafel te zitten met (potentiële) freelancers, horen we waar je tegenaan loopt en waar je behoefte aan hebt. Met deze waardevolle informatie verbeteren wij onze dienstverlening, website, iOS app en Android app.

Dit is het (niet) voor jou als...

Je behoefte hebt aan meer vrijheid in freelancen en verder wilt met Tellow. Omdat we geen boekhouders zijn, beantwoorden we geen complexe boekhoudkundige vragen. Neem voor vervolgstappen contact op met onze support-helden of maak een gratis en vrijblijvende belafspraak. Wij adviseren je dan over vervolgstappen.

Waar?

Tellow B.V.
World Trade Center
Stadsplateau 7
3521 AZ Utrecht

Bekijk in Google maps.

Wanneer?

Elke woensdag ben je op afspraak welkom tussen 17:00 en 19:00 uur. Zodra je de draaideur van het WTC door bent, meld je je bij de receptie. Wij verwelkomen je dan en halen je op.

Gratis afspraak maken

Je bent welkom tussen 17:00 en 19:00 uur. Je kunt de datum en tijd kiezen die het best voor je uitkomt.