Doe mee aan het Tellow Reseller-programma

Help je klanten op weg met een vertrouwde, aanpasbare en intuïtieve oplossing om hun bedrijf te runnen en het te laten groeien.

Tellow Reseller-programma
Empower jouw doelgroep
Voordeel 1

Empower jouw doelgroep

Verdien inkomsten door nieuwe Tellow-gebuikers te introduceren. Help je klanten op weg met een vertrouwde, aanpasbare en intuïtieve oplossing om hun bedrijf te runnen en te laten groeien.

Verdien commissies

Word beloond voor iedere nieuwe klant die je overtuigt van de voordelen van Tellow. Verdien € 20 voor elke gebruiker die zich met jouw unieke verwijzingslink aanmeldt voor een proefabonnement en een extra € 60 wanneer deze gebruiker een betaald abonnement afsluit.

Voordeel 2

Genereer meer inkomsten

Om je affiliate inkomsten te maximaliseren, krijgt iedereen die door jou wordt doorverwezen, hulp bij het overstappen van een proefabonnement naar een betaald abonnement. Gebruik je Tellow-inkomstenaandeel om opnieuw in je bedrijf te investeren.

Volg in real-time je campagneprestaties

Houd in real-time bij hoe goed je campagne presenteert in jouw eigen branded campagnedashboard. Heb op elk moment van de dag inzicht in nieuwe gebruikers, nieuwe betalende gebruikers, omzet en datatrends.

Genereer meer inkomsten
Voordeel 3

Help ondernemers uit jouw netwerk slagen

Plug & Play

Krijg jouw eigen unieke tracking link waarmee je jouw netwerk gemakkelijk introduceert aan Tellow en vul je campagnes in op een manier die het beste past bij jouw bedrijf en doelgroep.


Campagnes op jouw manier

Er zijn veel manieren om meer inkomsten te genereren met een Tellow Reseller-programma met verschillende ontwikkelings- of marketingvaardigheden. Krijg coaching en tips over hoe je je campagneprestaties kunt maximaliseren, inlusief een Tellow training met jouw persoonlijke Tellow accountmanager.

Voordeel 4

Word lid van een community vol kansen

Word lid van onze open community met een netwerk van ruim 22.000 freelancers. Krijg een plek op de partnership page op onze website met meer dan 50.000 maandelijkste bezoekers. Krijg toegang tot de Tellow Marketplace op deze website, de Tellow mobiele app en de desktop-app, met 5.000 maandelijks actieve app-gebruikers.

  • 50.000

    Websitebezoekers

  • 5.000

    Actieve appgebruikers

  • 22.000

    Freelancers

Maak vandaag nog je gratis partneraccount aan

Alles wat je nodig hebt om van start te gaan van waar je je nu bevindt naar waar je naartoe wil.