Laat jouw stem horen in politiek Den Haag

Word lid van Tellow Collective. Laat Tellow jouw belangen en ideeën behartigen bij politiek Den Haag. Vorm samen met ons een front dat opkomt voor de belangen van alle zzp'ers in Nederland. Ontvang 79% korting - Word lid en ontvang je Tellow Collective-jaarlidmaatschap nu voor 29,- in plaats van 135,-.
Header

Haal samen met ons zzp-belemmeringen weg

Tellow Collective slaat de handen ineen met PZO en komt samen met hen op voor de belangen van alle zzp’ers in Nederland. PZO is een vereniging van, voor en door zelfstandig ondernemers. Onze lobbypositie is sterk. Met onze plaats in het algemene bestuur van PZO kunnen we deze lobbypositie nog verder versterken. Belangrijke zaken die bij jou en andere Tellow Collective-leden spelen, worden aan het licht gebracht. Daarna worden deze meegenomen tijdens de vergaderingen met het algemene bestuur van PZO en besproken met politiek Den Haag.

Word onderdeel van het politieke debat

Laat jouw stem aan ons horen. Geef input over wat er écht speelt onder zzp'ers. Jouw mening telt mee in de afwegingen en gesprekken tussen het algemene bestuur van Tellow, PZO en politiek Den Haag. Alleen met jouw hulp kunnen wij belangrijke zaken aan het licht brengen. En hoe meer leden we hebben, hoe sterker onze stem is.

Word onderdeel van het politieke debat
Maak gebruik van alle Tellow Collective-voordelen

Maak gebruik van alle Tellow Collective-voordelen

  1. Krijg hulp bij al je ondernemersvragen
  2. Volg alle PZO-webinars en kennislunches gratis
  3. Ontvang korting op de PZO-workshops
  4. Ontdek nog meer kortingen in de PZO Store

Word vandaag nog lid en ontvang 79% korting

Ontvang je Tellow Collective-jaarlidmaatschap nu voor €29,- in plaats van €135,-. Ook geschikt voor mensen zonder Tellow-boekhoudabonnement.