Ondernemerschap

Eenvoudig en snel: een online bankrekening openen 

Een man met baard kijkt op zijn mobiel om online te bankieren.

Waarom een online bankrekening openen bij Tellow?

Open bij Tellow een bankrekening omdat hij direct is gekoppeld aan je zakelijke boekhouding. Zo heb je op ieder moment, real-time perfect inzicht in hoe je bedrijf er voor staat.

Tellow maakt online bankieren een fluitje van een cent. Of het nu gaat om facturen betalen of betalingen ontvangen, het gebeurt snel en efficiënt.

Met een automatisch potje voor de btw weet je altijd precies hoeveel geld je over moet houden voor de Belastingdienst.

Je btw-aangifte wordt automatisch uitgerekend op basis van je facturen en banktransacties.

Je btw-aangifte is binnen een paar tellen geregeld. Dat scheelt een hoop tijd! En btw-aangifte doen? Dat doe je met één druk op de knop met een Tellow Plus Abonnement.

In onze moderne samenleving is gemak een prioriteit. Daarom maken we online bankieren eenvoudig en toegankelijk. Geen gedoe met beperkte openingstijden van traditionele banken of een maandenlang KYC proces voor je onderneming. Bij Tellow regel je jouw online bankzaken én boekhouding waar en wanneer het jou uitkomt.

Stappenplan: Binnen 10 minuten jouw online bankrekening openen

  1. Ga naar de app
    Start eenvoudig door de app te downloaden. Een intuïtieve en simpele app speciaal ontworpen voor ondernemers zoals jij.
  2. Registratie in een oogopslag
    Weg met de lange formulieren. Door onze directe koppeling met de Kamer van Koophandel, kost de registratie maar een paar minuten.
  3. Identificeer je via je ID en een video
    Geen gedoe met papieren kopieën. Een korte video en jouw identiteit is veilig en efficiënt geverifieerd.
  4. Ontvang je IBAN-Nummer direct
    Je IBAN-nummer verschijnt direct op je scherm. Snel, simpel, en direct klaar voor gebruik.
  5. Direct zakelijk bankieren
    Zodra je wat geld op je rekening hebt gestort kun je aan de slag met je gloednieuwe online bankrekening. Alle features binnen handbereik.

Een zakelijke bankrekening voor freelancers

Wat zijn de voordelen van online bankrekening bij Tellow?

De zakelijke rekening is gemaakt voor kleine bedrijven en zelfstandige ondernemers. Handig en flexibel, precies zoals je het wilt.

Open een online bankrekening voor €0

Bij Tellow geen verrassingen. Geen verborgen kosten, geen gedoe. Transparantie staat bij ons voorop. We begrijpen dat je wilt weten waar je aan toe bent.

Razendsnel een Nederlandse IBAN

We snappen dat tijd kostbaar is. Daarom geen dagenlange wachttijden. Binnen 10 minuten ben jij online en klaar om je zaakjes tot in de puntjes te regelen. Zo houd je tijd over voor het echte werk!

Perfecte online bankrekening voor zelfstandigen

Of je nu net begint als ondernemer of al een doorgewinterde professional bent, je krijgt de betaalrekening die past bij jouw onderneming.

We integreren de rekening direct met je boekhouding. Dit betekent minder gedoe en meer tijd om te focussen op wat echt belangrijk is - je bedrijf laten groeien.

Voel de vrijheid met je nieuwe online bankrekening

Een van de grootste voordelen van online bankieren met Tellow is de transparantie die het biedt. Je hebt altijd een duidelijk overzicht van je financiën, inclusief inkomsten en uitgaven. Geen verrassingen meer aan het einde van de maand, omdat je altijd op de hoogte bent van je financiële situatie. Hierdoor kun je slimmere beslissingen nemen en je bedrijf efficiënter beheren.

Daarnaast biedt Tellow ook de vrijheid die ondernemers nodig hebben. Je kunt overal en altijd toegang krijgen tot je bankrekening via de Tellow-app. Of je nu onderweg bent naar een klant, op kantoor zit of thuis werkt, je hebt altijd de controle over je financiën binnen handbereik.

Dus waar wacht je nog op? Ontdek vandaag nog de voordelen van de online bankrekening van Tellow en ervaar de vrijheid die het je biedt als zzp'er. Neem de controle over je financiën en maak je leven als ondernemer nog makkelijker!