Nummer 1 klantenservice van Nederland

Het Tellow support team wordt met een 9+ beoordeeld en geeft
de beste ondersteuning van alle boekhoudpakketten in Nederland.

Gebruik Tellow gratis ->

Hoe kun je ons bereiken?

Met de snelste reactietijd van Nederland sta je er nooit alleen voor. Op werkdagen zijn we bereikbaar van 09:00 tot 21:00 en kun je direct spreken met je eigen boekhouder.

Telefoon

Ons team staat voor je klaar op werkdagen tussen 09:00 en 21:00 uur. Dus ook in de avond! Je kunt een belafspraak inplannen of ons direct bellen.

Chat

Ontvang direct vanuit je mobiele app of browser. Via de chat zien onze medewerkers precies waar je hulp nodig hebt en kunnen we het snel oplossen.

Email

Als je voorkeur uitgaat om je vraag op te schrijven of iets door te sturen dan kan dat, onze medewerkers reageren meestal binnen een uur op je email.

Op locatie

Je kunt ons op afspraak bezoeken in Amsterdam, we zijn goed bereikbaar met het openbaar vervoer, de auto of de fiets als je in Amsterdam woont.

Bepaalde abonnementen, zoals het Gratis abonnement, hebben beperkingen op contactvorm en/of direct contact met boekhouders. Lees hier alles over op onze abonnementen pagina.

Wegwijs worden in Tellow

Getting-started

Wegwijs worden in Tellow

Wil je zelf ervaren hoe Tellow werkt? Je kunt altijd deelnemen aan onze wekelijkse webinars. Je kunt dan rustig meekijken en zien hoe alles werkt. De sessies duren ongeveer een half uur en daarna kun je eventueel direct aan de slag. Je hebt ook de mogelijkheid om al je vragen te stellen aan onze adviseurs.

Tellow met je eigen boekhouder

  • Al je zakelijke en privébelastingen geregeld voor een vaste prijs, geen extra kosten of betalen per uur voor vragen
  • Advies op maat voor je bedrijf en administratie, zoek samen met je boekhouder naar besparingen en verbeteringen
  • Opstellen en controles op je btw-aangiften en de aangifte inkomstenbelasting, als je fiscale partner in loondienst is krijg je die er gratis bij

Tellow met je eigen boekhouder

Personal bookkeeper

Makkelijk in gebruik

Getting-started

Makkelijk in gebruik

Tellow is ontwikkeld om zo makkelijk mogelijk te zijn in het gebruik. Om te zien hoe je bepaalde taken kan uitvoeren of om een antwoord te vinden op veelgestelde vragen kun je een kijkje nemen in onze hulpartikelen.

Nooit meer onzeker over je boekhouding en financiën

Probeer Tellow gratis ->