De boekhoudtool die vóór jou werkt.

Houd meer tijd over voor het werk waar je blij van wordt. Jij bent tenslotte zzp’er, geen boekhouder. Gebruik Tellow op je desktop en mobiel, waar je maar bent.

Je bonnen automatisch verwerkt

 • Camera icon

  Maak een foto van je bon

  Koffie gedronken tijdens het flexwerken? Open de Tellow app op je telefoon en maak een foto van de bon. Wij doen de rest. De leverancier, datum, het bedrag, de omschrijving en het btw-bedrag worden automatisch uitgelezen. Nooit meer bonnen overtikken!

 • Computer icon

  Je uitgaven automatisch verwerkt

  De bon wordt automatisch onder de juiste kostenpost geboekt. Zo wordt je tankbonnetje onder autokosten gezet en je envelop onder kantoorkosten. Check alleen zelf nog of de suggestie klopt. Koppel gratis je bankrekening, dan mis je nooit meer een transactie.

 • Floppy icon

  Nooit meer je bonnen kwijt

  Gemakkelijk voldoen aan de eisen van de Belastingdienst? Tellow digitaliseert je bonnen en bewaart deze tenminste 7 jaar op beveiligde servers.

Je bonnen automatisch verwerkt

Je eigen facturen maken en versturen

 • Invoice icon

  Je factuur sturen als zzp’er

  Je opdracht afgerond? Maak meteen een professionele factuur, inclusief je eigen logo en bedrijfskleuren. Wil je een factuur wijzigen of crediteren? Ook dat kan met Tellow!

 • Wireless icon

  Financieel alles bij de hand

  Nadenken over factuurnummers, btw-bedragen en totaalbedragen hoeft niet meer; deze worden automatisch voor je berekend en ingevuld. In het adresboek sla je de gegevens van je klanten op, waardoor je snel je factuur verstuurt.

 • Money icon

  Snel je geld ontvangen

  Koppel je bankrekening en krijg een berichtje als klant Tim je factuur heeft betaald. Heeft klant Tom niet op tijd betaald? Ook dan krijg je een berichtje en kun je in 1 klik een herinnering (of aanmaning) versturen.

Je eigen facturen maken en versturen

De btw-aangifte in een paar klikken gedaan

 • OnOff icon

  Tellow aan, stress uit

  De btw-bedragen van je bonnen en facturen worden bij verwerking automatisch in het btw-overzicht gezet. Daardoor wordt de kwartaalaangifte voor je klaargezet; je hoeft ‘m alleen nog over te nemen op de site van de Belastingdienst. We werken momenteel aan een koppeling met de Belastingdienst, waardoor dit straks automatisch gaat.

 • Alert icon

  Nooit meer je aangiftes uitstellen

  Iedere btw-periode word je eraan herinnerd dat het tijd is om de aangifte te doen. Je ontvangt een persoonlijke mail of notificatie via de app. Geen boetes en naheffingsaanslag voor jou!

 • Count icon

  Zonder angst je aangifte doen

  Als zzp’er wil je zeker weten dat je de btw-aangifte goed doet, zodat je geen boete ontvangt of geld misloopt. Tellow automatiseert het gehele proces, waardoor veel fouten worden voorkomen. Tellow is betrouwbaar, beschikt over het Zeker-OnLine keurmerk en voldoet aan de eisen van de Belastingdienst en de AVG.

De btw-aangifte in een paar klikken gedaan

Het hele kostenplaatje compleet

 • AddUser icon

  Je boekhouder in je broekzak

  Normaal maakt een boekhouder rapportages voor je, met Tellow doe je ‘t gemakkelijk zelf. Zo heb je altijd en overal een overzicht van je bedrijfsgegevens en jaarcijfers, zonder extra te betalen.

 • Travel icon

  Inzicht in je financiën, waar je ook bent

  Of je nu op kantoor bent of in de bus zit, je hebt altijd inzicht in je balans en je winst- en verliesrekening. Je ziet per periode de actuele hoeveelheid winst, kosten en btw die je moet afdragen. Zo weet je altijd wat je kunt uitgeven. Da’s handig!

 • Reader icon

  Gratis toegang voor je boekhouder

  Wil je toch nog een check laten doen door je accountant of boekhouder? Exporteer de gegevens en stuur het op, of nodig je boekhouder of compagnon uit in Tellow. Zonder bijkomende kosten.

Het hele kostenplaatje compleet

Niet meer bang zijn voor boekhouden met Tellow’s support

Bij ondernemen komt meer kijken dan alleen je werk. Met Tellow zet je zelf zo een betrouwbare boekhouding op. Maar als je een vraag hebt, dan heet onze support niet voor niets zo. Onze experts kennen ons systeem door en door en ondersteunen je waar nodig. Zo kun je erop vertrouwen dat je alles in orde hebt voor de Belastingdienst, zonder dat je duizenden euro’s betaalt aan een boekhouder.

Ook zeker zijn van je zaak? Probeer Tellow 90 dagen gratis en boek een telefonisch kennismakingsgesprek met een van onze experts.

Gratis informatiegesprek