Tellow apps

Een boekhoudpakket
waar je iets aan hebt.

Start nu met Tellow
 • Laat je administratie voor je werken

  Ontdek de voordelen van ons boekhoudpakket voor zzp’ers, freelancers en ondernemers.
 • Grip op je geld icoonLoop nooit geld mis en regel je facturatie

  Financieel alles bij de hand en het belangrijkste: je loopt nooit (meer) geld mis! Met een handige reminder zorg je dat facturen op tijd de deur uit gaan en je op tijd wordt betaald.

 • Offerte icoonStroomlijn je offertes

 • Bon scannen icoonVerwerk je bonnen compleet automatisch

 • Btw-aangifte icoonJe btw-aangifte in een paar klikken ingediend

 • Bankverbinding icoonKoppel je rekening

Verkoopfactuur opmaken
Tellow iPhone App
Belastingdienst

Digitale aangifte

Niet de favoriete bezigheid van veel ondernemers: de belastingaangifte. Vanaf nu is dit supersnel geregeld met Tellow. De btw-bedragen van je bonnen en facturen worden automatisch in het btw-overzicht gezet. De kwartaalaangifte staat dus al helemaal voor je klaar; je hoeft ‘m alleen nog in te dienen bij de Belastingdienst.

Ontdek hoe het werkt  

Simpel offertes maken en goedkeuren
Wij helpen je met klanten binnenhalen

 • Eenvoudig offertes maken en goedkeuren

  Dan hengel jij die grote vis zo binnen.

 • Verstuur je offertes

  Maak een professionele offerte met je eigen logo en bedrijfskleuren en verstuur ze via Tellow. Zo haal jij je potentiële klanten wel binnen!

 • Alles bij de hand

  Voeg eenvoudig de algemene voorwaarden of andere specificaties toe als bijlage. Zo heeft je klant alle benodigde informatie bij de hand.

Offerte T-0298 akkoord

Simpel offertes maken en goedkeuren in beeld
Simpel offertes maken en goedkeuren in beeld

Nooit meer bonnen verwerken of bewaren
Wij regelen alles automatisch

 • Maak een foto van je bon

  Nieuwe laptop gekocht of naar de bouwmarkt geweest? Het enige wat jij hoeft te doen is de Tellow app openen en een foto te maken. Dan doen wij de rest. De leverancier, datum, het bedrag, de omschrijving en het btw-bedrag worden allemaal automatisch uitgelezen. Nooit meer bonnen overtikken!

 • Je uitgaven direct onder de juiste kostenpost

  De bon wordt automatisch onder de juiste kostenpost geboekt. Je tankbonnetje wordt onder ‘autokosten’ gezet en je envelop onder ‘kantoorkosten’. Check alleen zelf nog of de suggestie klopt. Koppel gratis je bankrekening, dan mis je nooit meer een transactie! Scheelt je een hoop tijd (en frustratie).

 • Nooit meer op zoek naar je bon(netjes)!

  Met Tellow voldoe je makkelijk aan de eisen van de Belastingdienst. Digitaliseer je bonnen en bewaar deze tenminste 7 jaar op beveiligde servers.

Nooit meer bonnen verwerken of bewaren in beeld
Nooit meer bonnen verwerken of bewaren in beeld

Makkelijk je eigen facturen maken en versturen
Wij zorgen dat je op tijd betaald wordt

 • Snel je factuur versturen als zzp’er

  Je opdracht afgerond? Maak meteen een professionele factuur met je eigen logo en bedrijfskleuren. Wil je een factuur wijzigen of crediteren? Geen probleem en zo gepiept!

 • Tellow regelt (bijna) alles automatisch

  Nadenken over factuurnummers, btw-bedragen en totaalbedragen zit er niet meer bij; alles wordt automatisch voor je berekend en ingevuld. In het adresboek sla je de gegevens van je klanten op, waardoor je snel je factuur verstuurt.

 • Ontvang snel je geld

  Tellow geeft je een handig overzicht van betaalde en niet-betaalde facturen inclusief herinneringen. Handig! Zo loop je nooit geld mis en ontvang jij je geld snel op jouw rekening.

Factuur Nr. 2021-0021

Makkelijk je eigen facturen maken en versturen in beeld
Makkelijk je eigen facturen maken en versturen in beeld

Je aangiften in een paar klikken geregeld
Weg met dat uitstelgedrag

 • Tellow aan, stress uit

  Alle btw-bedragen van je bonnen en facturen worden automatisch in het btw-overzicht gezet, waardoor de kwartaalaangifte al helemaal voor je klaarstaat! Enige wat jij hoeft te doen is alles indienen bij de Belastingdienst. Een kind kan de…. juist! Met een Tellow Plus abonnement kun je je aangifte digitaal indienen bij de Belastingdienst.

 • Uitstellen hoeft niet meer

  Zeg maar dag tegen dat uitstelgedrag, boetes en de naheffingsaanslag. Iedere btw-periode word je eraan herinnerd dat het tijd is om de aangifte te doen. Je ontvangt een mail of notificatie via de app.

 • Verklein de foutmarge

  Als zzp’er wil je zeker weten dat je de btw-aangifte goed doet, zodat je geen boete ontvang of geld misloopt. Tellow automatiseert alles voor je, waardoor veel fouten worden voorkomen. En omdat je een beveiligde verbinding maakt, is je data altijd veilig.

Aangifte 2021 gereed

Je aangiften in een paar klikken geregeld in beeld
Je aangiften in een paar klikken geregeld in beeld

Koppel je rekening,
fluitje van een cent.

Integreer Tellow met jouw bankrekening en je transacties zijn altijd up-to-date. Met één klik koppel je ze aan een bonnetje.

  rabobank logo
  abn logo
  sns logo
  regiobank logo
  asn logo
  knab logo
  triodos logo
  ing logo
  bunq logo

Grip op je geld
Met een compleet kostenplaatje

 • Je boekhouder in je broekzak

  Fancy rapportages met een duidelijk overzicht van je aangiftes, balans en winst- & verliesrapportages, zonder extra te betalen. Onderaan de streep willen we immers allemaal wat leuks overhouden!

 • Overal inzicht in je financiën

  Altijd en overal inzicht in je financiën, waar je ook bent. Per periode zie je de actuele hoeveelheid winst, kosten en btw die je moet afdragen. Zo weet je altijd wat je kunt uitgeving. Da’s handig!

 • Gratis toegang voor je boekhouder

  Eigenlijk heb je ‘m niet meer nodig, maar wil je toch nog een check laten doen door je accountant of boekhouder? Exporteer eenvoudig de gegevens en stuur het door. Of nodig je boekhouder uit in Tellow, zonder extra kosten.

Q1 2021   → €500,- aan brandstof

Grip op je geld in beeld
Grip op je geld in beeld

Gratis opstartgesprek

Aarzel je toch nog om het jezelf makkelijker te maken en een betere boekhouding te beginnen? We snappen veel, maar dát dan weer niet. We helpen je natuurlijk heel graag om net zo enthousiast te worden als wij! Want dat gunnen we jou. Bij Tellow heb je altijd een vliegende start, door het gratis opstartgesprek. Daarna kun je zelf met Tellow aan de slag.

Start nu met Tellow
Contact Tellow

Niet meer bang zijn voor boekhouden met Tellow’s support

Bij ondernemen komt meer kijken dan alleen je werk. Met Tellow zet je zelfstandig een boekhouding op, maar als je een vraag hebt, dan heet onze support niet voor niets zo. Onze experts kennen ons systeem door en door en ondersteunen je waar nodig.

Registreer gratis  

Geen betalingsgegevens vereist
Binnen 1 minuut geregeld