Alles wat je nodig hebt voor een goede boekhouding

Header afbeelding

Naast het meest gebruiksvriendelijkste boekhoudprogramma, ook één van de meest complete programma's.

Bekijk alle functionaliteiten->
Een absolute aanrader voor iedere drukke freelancer!

Ik houd elke dag mijn gewerkte uren bij via de Tellow app. Aan het einde van de maand verstuur ik een factuur naar mijn klanten. Dit scheelt mij een hoop tijd want dit is in een minuutje geregeld. En ik kom professioneel over door een van de factuurtemplates te gebruiken. Top!

Lees meer reviews ->

Patrick, Eindhoven

Person
Bespaar tijd

Bespaar tijd

Alles wat je nodig hebt bij elkaar

Met Tellow heb je alle administratieve tools bij elkaar. Je gebruikt Tellow waar je maar wilt via de app of op je laptop. Je transacties worden automatisch geïmporteerd. Scan je bonnetjes en facturen, of upload documenten. Deze worden automatisch herkent, gecategoriseerd en gekoppeld aan je geïmporteerde transacties. Zo is je gehele administratie geautomatiseerd en altijd up-to-date. Aan het einde van het kwartaal doe je jouw btw-aangifte met één druk op de knop. Snel en simpel.

Kies direct een abonnement->
Volledige zekerheid

Volledige zekerheid

Altijd 100% correcte aangifte

Werk gestructureerd aan je administratie. Mist er een inkoopfactuur, verkoopfactuur of klopt er een transactie niet? We nemen je bij de hand via een overzichtelijk takenlijstje waarin precies staat wat er nog nodig is om jouw administratie volledig te maken. We houden je op de hoogte van alle deadlines en geven inzicht via de rapportages. Wil je toch een boekhouder? Geen probleem. Met Tellow Compleet wordt je gematched aan je eigen persoonlijke boekhouder.

Ontdek Tellow Compleet->
Verdien meer

Verdien meer

Meer tijd en een professionele look

Besteed minder tijd aan aan je administratie en houdt meer tijd over om voor klanten te werken (of natuurlijk vrije tijd). Met de facturatietool stuur jij professioneel uitziende facturen in een handomdraai. Stuur direct een betaalverzoekje mee zodat je klant makkelijk (en snel) kan betalen. Via de offertefunctionaliteit maak en verstuur je offertes. Keur deze goed en stuur direct uit als factuur.

Ontdek welk abonnement bij jou past->

Begin vandaag nog

Bekijk onze abonnementen, of maak direct een account.