Wij zijn Tellow en dit is onze missie

Why?
We willen zzp´ers de vrijheid geven om te ondernemen.
Omdat zelfstandig ondernemen een feestje is!
How?
We maken gebruiksvriendelijke en tijdbesparende oplossingen.
Zodat jij kan ondernemen met een glimlach.
What?
We beginnen met het automatiseren van de boekhouding.
Het plezier van een goede administratie.

“De boekhoudtool voor blije zzp’ers.”

Steeds meer mensen werken voor zichzelf en niet meer voor een baas. De twijfel in de politiek horen we bij onze gebruikers nooit terug. Freelancen betekent namelijk minder sleur en minder ‘ik-kan-geen-vrij-krijgen-van-mijn-baas’. Het betekent juist veel meer vrijheid, en je trots voelen over het geld wat je helemaal zelf verdient. Uit onderzoek blijkt ook dat zzp’ers gelukkiger en meer bevlogen zijn. Daarvoor nemen échte ondernemers graag een beetje risico op de koop toe.

Roel

‘Met freelancen haal je meer uit je leven, vinden wij.’

Daarom vinden we dat iedereen in staat moet zijn om het zzp'en uit te proberen. Kijken hoe het vrije leven bevalt. Maar waar begin je? Zelf je boekhouding doen blijkt voor velen een grote drempel te zijn.

Claire

“Iedereen roept het, wij doen het.”

Dat is de reden dat we een tool hebben gebouwd die je boekhouding extreem eenvoudig maakt. Iedereen roept het, wij doen het.

Maar we zijn superambitieus en we willen nog veel meer toepassingen gaan bedenken die ervoor zorgen dat zzp’en makkelijker en leuker wordt dan ooit. Denk aan een superhandige urenregistratie-tool, of een toepassing die tot op de cent nauwkeurig kan berekenen hoeveel geld je moet reserveren voor de inkomstenbelasting. En wie weet verzinnen we ooit nog een innovatieve arbeidsongeschiktheidsverzekering?

EvaThijs

Maar hey: first things first. Op dit moment richten we ons bij Tellow volledig op onze boekhoudtool. Doel is om ervoor te zorgen dat jij geen enkele zorg hebt over je administratie, zodat je als zelfstandige kan doen wat je het liefste doet met je werk én met je leven.

“Lang leve de zzp’er!”

Maron

Probeer Tellow 30 dagen gratis

19.000+ zzp’ers schreven zich al in voor Tellow.

Registreer gratis

Kost je één minuut.
Geen creditcard nodig.