Speciale aanbieding inkomstenbelasting 2022

Neem Tellow Compleet voor 12 maanden én krijg ib-aangifte 2022 voor slechts €299,-

Als je nu Tellow Compleet neemt voor het komende jaar zorgen onze boekhouders ervoor dat jouw volledige administratie voor 2022 én 2023 verzorgd worden, ook voor je fiscale partner!

Vragen? Bel ons direct op+31 85 208 3879

Header afbeelding

Tellow Compleet, meer dan alleen een boekhouder

Tellow Compleet is je eigen persoonlijke boekhouder mét alle voordelen van de gebruiksvriendelijke software van Tellow. Houd eenvoudig je administratie bij in je online account. Je persoonlijke boekhouder controleert deze, zet elk kwartaal je btw-aangifte klaar, en aan het einde van het jaar de aangifte inkomstenbelasting, ook voor je partner. Je boekhouder is het hele jaar beschikbaar voor advies en vragen via telefoon, email en chat.

Je kan daarnaast onbeperkt gebruikmaken van alle functies van Tellow, waaronder:

 • Bonnen scannen, automatisch boeken en digitaal bewaren
 • Facturen en offertes maken, goedkeuren en versturen
 • Koppeling met elke Nederlandse bank om transacties automatisch in te laden
 • Gratis iOS en Android app, zodat je ook onderweg je administratie kan doen
 • Persoonlijke advies van onze adviseurs, op werkdagen van 09:00 tot 21:00 uur
Neem deze deal ->

Tellow Compleet kost slechts 69,99 per maand en geeft je volledig toegang tot alles van Tellow mét een eigen boekhouder. De persoonlijke boekhouder doet al je aangiften, vier keer per jaar de btw en een keer per jaar je inkomstenbelasting. Ook voor je fiscale partner.

Tellow mockupTellow mockup

€299,-

eenmalig

Inkomstenbelasting 2022

 • IB-aangifte 2022 volledig uitbesteed
 • Snelle afhandeling, we starten direct
 • Ervaren boekhouders met grote korting

€69,99

per maand voor een jaar

Boekhouding 2023

 • Een eigen boekhouder voor advies en vragen
 • Volledig ontzorgt, zowel zakelijk als privé
 • Controles op boekhouding, aangiftes en besparingen

Hoe werkt het?

1

Aanmelden Tellow Compleet

Wij maken je wegwijs in het platform en zorgen dat je gegevens voor 2023 goed worden ingevoerd. Hierdoor heb je ook direct het voordeel voor gecontroleerde en automatische btw-aangiftes in 2023!

2

Gegevens 2022 aanleveren

Onze adviseurs nemen contact met je op om je gegevens op te vragen. Dit kan allemaal online op een makkelijke en veilige manier. Wij gaan dan direct aan de slag.

3

Opstellen inkomstenbelasting

Onze boekhouders controleren jouw gegevens, corrigeert deze waar nodig en zet jouw aangifte klaar conform de eisen van de Belastingdienst.

4

IB-aangifte goedkeuren

Je ontvangt de concept jaarrekening en aangifte, inclusief het te ontvangen of te betalen bedrag. Je kan vragen stellen of feedback geven, wij kunnen dan nog wijzigingen doorvoeren.

5

Aangifte indienen

Als je akkoord hebt gegeven op het uiteindelijke concept zullen onze boekhouders de aangifte voor 2022 voor je indienen. Je hoeft hier zelf niks meer voor te doen.

Nu beginnen ->

Wil je een vraag stellen? Ons support team zit voor je klaar op werkdagen tussen 09:00 en 21:00. Je kan ons bereiken op:+31 85 208 3879

Laptop Kop

Alle voordelen

De voordelen op een rij

Aangifte inkomstenbelasting 2022

Je aangifte voor 2022 voor €299,-

Volledig uitbesteden en op tijd indienen zonder zorgen. Jij levert je spullen aan en onze professionals nemen je al het werk uit handen. Ook voor je fiscale partner.

Maximaal voordeel halen

Onze specialistische boekhouders houden rekening met alle gunstige aftrekposten en heffingskortingen, inclusief specifieke coronaregels.

Boekhouding, factureren en uitgaven in 2023

Makkelijk uitgaven bijhouden

Nooit meer bonnen overtypen, bewaren of fotograferen. Met onze apps scan, verwerk en sla je al je bonnen op, dus geen schoenendoos meer en je raakt ook niks kwijt.

Facturen, offertes en herinneringen

Maak facturen met je eigen logo, kleuren en gewenste layout. Wij versturen ze voor je, maar ook offertes en het goedkeuren of het versturen van betaalherinneringen.

Automatisch aangifte doen

4x per jaar btw-aangifte en 1x per jaar je inkomstenbelasting, altijd gecheckt door onze ervaren boekhouders. Zo ben je nooit meer te laat en voorkom je boetes.

Persoonlijke boekhouder

Onze boekhouders staan voor je klaar, ook in de avond. Boekhouden en belastingen kunnen lastig zijn, maar we helpen je met liefde om het je zo makkelijk mogelijk te maken.