Speciale aanbieding inkomstenbelasting 2021

Neem Tellow Compleet voor 12 maanden én krijg ib-aangifte 2021 voor slechts €299,-

Als je nu Tellow Compleet neemt voor het komende jaar zorgen onze boekhouders ervoor dat jouw volledige administratie voor 2021 én 2022 verzorgd worden, ook voor je fiscale partner!

Direct aanmelden ->

Vragen? Bel ons direct op+31 85 208 3879

Header afbeelding

Tellow Compleet, de vervanger van een boekhouder

Tellow Compleet is het meest uitgebreide boekhoudpakket van Nederland. Het is een slimme vervanger van een traditionele boekhouder. Onze software helpt je met het opstellen van je btw-aangiften en de aangifte inkomstenbelasting (IB) en dient deze automatisch in de bij de belastingdienst. Voor een extra stukje zekerheid controleren onze boekhouders alle aangiftes voor het indienen.

Je kan daarnaast onbeperkt gebruikmaken van alle functies van Tellow, waaronder:

 • Bonnen scannen, automatisch boeken en digitaal bewaren
 • Facturen en offertes maken, goedkeuren en versturen
 • Koppeling met elke Nederlandse bank om transacties automatisch in te laden
 • Gratis iOS en Android app, zodat je ook onderweg je administratie kan doen
 • Persoonlijke advies van onze adviseurs, op werkdagen van 09:00 tot 21:00 uur
Neem deze deal ->

Tellow Compleet kost €49,99 per maand en is een volledige vervanging van de boekhouder. Wij doen al je aangiften, 4x per jaar btw en 1x per jaar je inkomstenbelasting. Ook voor je fiscale partner.

Tellow mockupTellow mockup

€299,-

eenmalig

Inkomstenbelasting 2021

 • IB-aangifte 2021 volledig uitbesteed
 • Snelle afhandeling, we starten direct
 • Ervaren boekhouders met grote korting

€49,99

per maand voor een jaar

Boekhouding 2022

 • Volledige vervanger van een boekhouder
 • Privé en zakelijk geen zorgen
 • Top software voor facturen en uitgaven
Nu registeren ->

Heb je vragen? Bel onze adviseurs direct.+31 85 208 3879

Hoe werkt het?

1

Aanmelden Tellow Compleet

Wij maken je wegwijs in het platform en zorgen dat je gegevens voor 2022 goed worden ingevoerd. Hierdoor heb je ook direct het voordeel voor gecontroleerde en automatische btw-aangiftes in 2022!

2

Gegevens 2021 aanleveren

Onze adviseurs nemen contact met je op om je gegevens op te vragen. Dit kan allemaal online op een makkelijke en veilige manier. Wij gaan dan direct aan de slag.

3

Opstellen inkomstenbelasting

Onze boekhouders controleren jouw gegevens, corrigeert deze waar nodig en zet jouw aangifte klaar conform de eisen van de Belastingdienst.

4

IB-aangifte goedkeuren

Je ontvangt de concept jaarrekening en aangifte, inclusief het te ontvangen of te betalen bedrag. Je kan vragen stellen of feedback geven, wij kunnen dan nog wijzigingen doorvoeren.

5

Aangifte indienen

Als je akkoord hebt gegeven op het uiteindelijke concept zullen onze boekhouders de aangifte voor 2021 voor je indienen. Je hoeft hier zelf niks meer voor te doen.

Nu beginnen ->

Wil je een vraag stellen? Ons support team zit voor je klaar op werkdagen tussen 09:00 en 21:00. Je kan ons bereiken op:+31 85 208 3879

Laptop Kop

Alle voordelen

De voordelen op een rij

Aangifte inkomstenbelasting 2021

Je aangifte voor 2021 voor €299,-

Volledig uitbesteden en op tijd indienen zonder zorgen. Jij levert je spullen aan en onze professionals nemen je al het werk uit handen. Ook voor je fiscale partner.

Maximaal voordeel halen

Onze specialistische boekhouders houden rekening met alle gunstige aftrekposten en heffingskortingen, inclusief specifieke coronaregels.

Boekhouding, factureren en uitgaven in 2022

Makkelijk uitgaven bijhouden

Nooit meer bonnen overtypen, bewaren of fotograferen. Met onze apps scan, verwerk en sla je al je bonnen op, dus geen schoenendoos meer en je raakt ook niks kwijt.

Facturen, offertes en herinneringen

Maak facturen met je eigen logo, kleuren en gewenste layout. Wij versturen ze voor je, maar ook offertes en het goedkeuren of het versturen van betaalherinneringen.

Automatisch aangifte doen

4x per jaar btw-aangifte en 1x per jaar je inkomstenbelasting, altijd gecheckt door onze ervaren boekhouders. Zo ben je nooit meer te laat en voorkom je boetes.

Persoonlijke advies

Onze adviseurs staan voor je klaar, ook in de avond. Boekhouden is vaak lastig, maar wij helpen je met liefde om het zo makkelijk én leuk mogelijk voor je te maken.