Onbezorgd boekhouden

Je bent de hele dag op weg: pakketten ophalen, bezorgen bij klanten en tussendoor naar een ophaalpunt. Altijd snel, snel, snel. Dan vergeet je weleens een bonnetje. Met Tellow scan je direct je bon in met jouw telefoon en deze wordt automatisch voor je geboekt.

Nooit meer bonnetjes overtikken

Je wilt zo min mogelijk tijd besteden aan jouw boekhouding. En natuurlijk wil je het liefst zoveel mogelijk automatiseren. Bonnetjes overtikken kost je tenslotte een hoop tijd. Daarom heeft Tellow een boekhoudprogramma ontwikkeld dat bonnen voor jou uitleest en inboekt. Helpt een boekhouder jou met je administratie? Dan is dit een mooie manier om geld te besparen.

Je kan het zelf, maar het hoeft niet

De administratie houd je in Tellow gemakkelijk zelf bij, maar soms is het fijn om een boekhouder mee te laten kijken. Daarom geef je jouw boekhouder gratis toegang tot jouw account. Zo bespaar je een hoop tijd én geld. Waarom moeilijk doen als het simpel kan?

Tijd én geld besparen

Scan bonnetjes gemakkelijk met jouw mobiel. Tellow leest ze uit en boekt ze automatisch weg. Facturen zijn supersnel gemaakt en staan direct in jouw boekhouding. Daardoor kost de btw-aangifte je maar een paar minuten. Zo kun je na een lange dag lekker rustig aan doen.

Altijd inzicht

Met Tellow heb je altijd en overal een overzicht van je inkomsten en uitgaven. Is je opdrachtgever te laat met betalen? Tellow laat het je direct weten. Hoeveel geld kun je nu uitgeven en hoeveel moet je opzij zetten? Tellow geeft je een inschatting hoeveel btw je aan het einde van het kwartaal moet betalen.

Laat je administratie vóór je werken.

Ontdek de voordelen van Tellow.

Je btw-aangifte voor je klaargezet
Bespaar tot 90% op je kosten
Bonnen automatisch verwerkt
Facturen sturen in no-time
Overstappen is super makkelijk
 • MenuShield icon

  Je btw-aangifte in een paar klikken ingediend

 • MenuBook icon

  Verwerk je bonnen compleet automatisch

 • MenuStore icon

  Stroomlijn je offertes en facturen

 • MenuInfo icon

  Houd grip op je financiën

 • MenuCheck icon

  Overstappen is super makkelijk

Je btw-aangifte in een paar klikken ingediend. Elk kwartaal staat het automatisch voor je klaar. Je weet altijd hoeveel btw je moet betalen. Met Tellow Plus kan je je aangifte digitaal naar de Belastingdienst opsturen.
Verwerk je bonnen compleet automatisch. Scan je bon in 1 klik. Tellow zet ze onder de juiste kostenpost. Dat is nooit meer bonnen over tikken!
Stroomlijn je offertes en facturen. Maak gemakkelijk facturen in je huisstijl, stuur ze vanaf je mobiel en krijg notificaties als een klant te laat is met betalen.
Houd grip op je financiën met één simpel overzicht op je inkomsten uitgaven en btw. Dit is de Marie Kondo voor je boekhouding.
Waarom moeilijk doen als het makkelijk kan? Ontvang een e-book met stap voor stap uitleg of vraag gratis een telefoongesprek aan met een van onze ervaren adviseurs.

Bekijk hier alle functionaliteiten

Naar Tellow   →

Je hoeft niet verder te zoeken
95% van onze gebruikers raadt ons aan

klanten vertellen logo
Zeer gebruiksvriendelijk programma met ontzettend enthousiaste, vriendelijke en toegankelijke medewerkers.

Eugenie 

uit Barendrecht 

Meld je gratis aan

No payment information required
Done in under 1 minute