Gemakkelijk overstappen

Wij helpen je zonder problemen met overstappen. De snelste manier om dit te doen, is met een telefonisch overstap gesprek. Een overstap gesprek is gratis, vrijblijvend, en zo gedaan.

Overstappen vanuit een ander boekhoudprogramma?

Maak je al gebruik van een boekhoudprogramma en wil je overstappen naar Tellow? Hier draaien we onze handen niet voor om, plan een gratis overstap gesprek in en wij helpen je. Een overstap gesprek duurt ongeveer 15 minuten.

Doe je zelf je boekhouding?

Of je nu je bonnen nog bewaart in een schoenendoos of je administratie bijhoudt vanuit Excel, starten met een boekhoudprogramma is makkelijker dan je denkt. Wij maken je graag wegwijs in onze app en helpen je bij het inrichten van je administratie zodat jij met een frisse start begint!

Laat je administratie vóór je werken.

Ontdek de voordelen van Tellow.

Je btw-aangifte voor je klaargezet
Bespaar tot 90% op je kosten
Bonnen automatisch verwerkt
Facturen sturen in no-time
Overstappen is super makkelijk
 • MenuShield icon

  Je btw-aangifte in een paar klikken ingediend

 • MenuBook icon

  Verwerk je bonnen compleet automatisch

 • MenuStore icon

  Stroomlijn je offertes en facturen

 • MenuInfo icon

  Houd grip op je financiën

 • MenuCheck icon

  Overstappen is super makkelijk

Je btw-aangifte in een paar klikken ingediend. Elk kwartaal staat het automatisch voor je klaar. Je weet altijd hoeveel btw je moet betalen. Met Tellow Plus kan je je aangifte digitaal naar de Belastingdienst opsturen.
Verwerk je bonnen compleet automatisch. Scan je bon in 1 klik. Tellow zet ze onder de juiste kostenpost. Dat is nooit meer bonnen over tikken!
Stroomlijn je offertes en facturen. Maak gemakkelijk facturen in je huisstijl, stuur ze vanaf je mobiel en krijg notificaties als een klant te laat is met betalen.
Houd grip op je financiën met één simpel overzicht op je inkomsten uitgaven en btw. Dit is de Marie Kondo voor je boekhouding.
Waarom moeilijk doen als het makkelijk kan? Ontvang een e-book met stap voor stap uitleg of vraag gratis een telefoongesprek aan met een van onze ervaren adviseurs.

Je hoeft niet verder te zoeken
95% van onze gebruikers raadt ons aan

klanten vertellen logo
Zeer gebruiksvriendelijk programma met ontzettend enthousiaste, vriendelijke en toegankelijke medewerkers.

Eugenie 

uit Barendrecht 

Meld je gratis aan

No payment information required
Done in under 1 minute