Boekhouden voor therapeuten

Je hebt een drukke praktijk als therapeut. Jouw cliënten hebben jouw volle aandacht. Tellow helpt jou daarom met jouw boekhouding. Tussen consulten door een factuur maken of een bonnetje scannen kost niet veel tijd en is zo gedaan.

Factureer nu snel én makkelijk

Als therapeut zie je elke dag meerdere cliënten. Dat betekent dat je ook veel moet factureren. Met Tellow kost dat veel minder tijd. En het is ook nog eens heel makkelijk. Ook als jouw boekhoudkundige kennis niet zo groot is, kun je makkelijk met Tellow werken.

Tijd en geld besparen

Tellow heeft een boekhoudprogramma ontwikkeld waarmee je automatisch een overzicht hebt van al je inkomsten en uitgaven. Bonnetjes scan je gemakkelijk met de app op je telefoon, Tellow leest ze uit en boekt ze weg. Facturen maken is zo gedaan en ook de btw-aangifte kost je maar een paar minuten. Je hoeft dus niet meer uren in te plannen om dit werk te doen.

Altijd inzicht

Met Tellow heb je altijd en overal een overzicht van al je inkomsten en uitgaven. Klant te laat met betalen? Tellow laat het je direct weten. Weten hoeveel btw je aan het einde van het kwartaal moet betalen? In Tellow zie je altijd hoeveel geld je voor de aangifte opzij moet zetten.

Je kan het zelf doen, maar het hoeft niet

Je houdt de administratie in Tellow makkelijk zelf bij, maar soms is het fijn om een boekhouder mee te laten kijken. Daarom geef je jouw boekhouder gratis toegang tot jouw account. Waarom moeilijk doen als het simpel kan?

Laat je administratie vóór je werken.

Ontdek de voordelen van Tellow.

Je btw-aangifte voor je klaargezet
Bespaar tot 90% op je kosten
Bonnen automatisch verwerkt
Facturen sturen in no-time
Overstappen is super makkelijk
 • MenuShield icon

  Je btw-aangifte in een paar klikken ingediend

 • MenuBook icon

  Verwerk je bonnen compleet automatisch

 • MenuStore icon

  Stroomlijn je offertes en facturen

 • MenuInfo icon

  Houd grip op je financiën

 • MenuCheck icon

  Overstappen is super makkelijk

Je btw-aangifte in een paar klikken ingediend. Elk kwartaal staat het automatisch voor je klaar. Je weet altijd hoeveel btw je moet betalen. Met Tellow Plus kan je je aangifte digitaal naar de Belastingdienst opsturen.
Verwerk je bonnen compleet automatisch. Scan je bon in 1 klik. Tellow zet ze onder de juiste kostenpost. Dat is nooit meer bonnen over tikken!
Stroomlijn je offertes en facturen. Maak gemakkelijk facturen in je huisstijl, stuur ze vanaf je mobiel en krijg notificaties als een klant te laat is met betalen.
Houd grip op je financiën met één simpel overzicht op je inkomsten uitgaven en btw. Dit is de Marie Kondo voor je boekhouding.
Waarom moeilijk doen als het makkelijk kan? Ontvang een e-book met stap voor stap uitleg of vraag gratis een telefoongesprek aan met een van onze ervaren adviseurs.

Bekijk hier alle functionaliteiten

Naar Tellow   →

Je hoeft niet verder te zoeken
95% van onze gebruikers raadt ons aan

klanten vertellen logo
Zeer gebruiksvriendelijk programma met ontzettend enthousiaste, vriendelijke en toegankelijke medewerkers.

Eugenie 

uit Barendrecht 

Meld je gratis aan

No payment information required
Done in under 1 minute