Financiële balans voor Yogaleraren

Yoga gaat om het verbinden van lichaam en geest. Boekhouden is daarom misschien niet het eerste waar jij aan denkt als je jouw yogalessen voorbereidt. Daarom heeft Tellow een boekhoudtool ontwikkeld, die jou als yogadocent in balans houdt.

Plan gratis informatiegesprek

Wij helpen je gratis met het maken van jouw account en de overstap naar Tellow.

Financieel in balans

Met Tellow heb je altijd en overal een overzicht van je inkomsten en uitgaven. Is een yogaschool of klant te laat met betalen? Tellow laat het je direct weten. Hoeveel geld moet je eigenlijk opzij zetten voor je aangifte? Tellow geeft je een inschatting hoeveel je aan het einde van het kwartaal moet betalen.

Tijd besparen

Upload je bonnetjes door deze met jouw telefoon te fotograferen. Facturen opstellen is zo gedaan en ook de btw-aangifte kost je maar een paar minuten. Zo houd je meer tijd over om je eigen practice te doen, jouw yogalessen voor te bereiden of gewoon te genieten van meer headspace.

Je kan het zelf, maar het hoeft niet

Tellow automatiseert de standaard taken die een boekhouder doet, zoals het verwerken van bonnetjes, maken van facturen en de btw-aangifte. Zo heb je je boekhouder minder of niet meer nodig. Wil je liever wel dat je boekhouder meekijkt? Geef jouw boekhouder gratis toegang tot je account.

Laat je administratie vóór je werken

Ontdek de voordelen van Tellow.

  • 🚀 Je btw-aangifte in een paar klikken ingediend
  • 🏝 Verwerk je bonnen compleet automatisch
  • 💞 Stroomlijn je facturen
  • 💸 Houd grip op je financiën
  • 👜 Overstappen is super makkelijk
Je btw-aangifte in een paar klikken ingediend. Elk kwartaal staat het automatisch voor je klaar. Je weet altijd hoeveel btw je moet betalen. Met Tellow Plus kan je je aangifte digitaal naar de Belastingdienst opsturen.
Verwerk je bonnen compleet automatisch. Scan je bon in 1 klik. Tellow zet ze onder de juiste kostenpost. Dat is nooit meer bonnen over tikken!
Stroomlijn je facturen. Maak gemakkelijk facturen in je huisstijl, stuur ze vanaf je mobiel en krijg notificaties als een klant te laat is met betalen.
Houd grip op je financiën met één simpel overzicht op je inkomsten uitgaven en btw. Dit is de Marie Kondo voor je boekhouding.
Waarom moeilijk doen als het makkelijk kan? Ontvang een e-book met stap voor stap uitleg of vraag gratis een telefoongesprek aan met een van onze ervaren adviseurs.

Probeer Tellow 30 dagen gratis

Ontdek waarom Tellow je tijd, geld en gedoe bespaart.

Na de trial verkocht?

Dan kost Tellow 9,99 euro per maand.

Probeer Tellow gratis

Bekijk hier alle functionaliteiten

Naar Tellow.nl

Vertrouwd door

Freelancer.nl logo
NS logo
Deliveroo logo
Rabobank logo
MKB Brandstof logo
Athlon logo

Je hoeft niet verder te zoeken

95% van onze gebruikers raadt ons aan

Gebaseerd op 105 reviews

klanten vertellen logo
"Zeer gebruiksvriendelijk programma met ontzettend enthousiaste, vriendelijke en toegankelijke medewerkers."
Eugenie uit Barendrecht
Probeer Tellow nu gratis

Geen creditcard nodig.
Creëer binnen 1 minuut je account.