Succesvol starten als zzp'er

Als startende ondernemer kom je er niet onderuit: de boekhouding. Om je hiermee te helpen is er het nieuwe Starterspakket van Tellow.

Wij sturen je af en toe meer startersadvies en updates van Tellow. Door het gratis starterspakket op te vragen ga je hiermee akkoord. Je kan je altijd weer afmelden.

Tellow Startend Ondernemer

Probeer Tellow nu gratis en ontvang het Starterspakket

In de ideale wereld heb je met ondernemen de vrijheid om te doen wat je leuk vindt. Maar als je je bij de KVK hebt ingeschreven begint pas het echte werk. Want… Waar moet je op letten als je je onderneming start? Hoe haal je opdrachten en klanten binnen? En wat gaat jouw bedrijf tot een succes maken? Tellow geeft iedereen de mogelijkheid om het ondernemersleven uit te proberen. De dingen waar jij tegenop ziet, maken we simpel voor je, zoals je boekhouding. Met dit pakket heb je direct toegang tot alle informatie die je nodig hebt om te starten en krijg je antwoord op al je vragen over het ondernemerschap. Het starterspakket omvat:

  1. Een gratis informatiegesprek over gemakkelijk boekhouden in Tellow (15 minuten)
  2. De Tellow boekhoudapp voor desktop en smartphone
  3. Het handboek ’Succesvol Starten voor Freelancers’ (63 pagina’s)
  4. De Ultieme To-Do List voor startende freelancers
  5. De Starters Reading List (8 relevante artikelen)
  6. De Tellow handleiding voor simpel boekhouden
Tellow Apps

Vul je e-mailadres in en ontvang direct een registratielink voor het Starterspakket in je mailbox.

Wij sturen je af en toe meer startersadvies en updates van Tellow. Door het gratis starterspakket op te vragen ga je hiermee akkoord. Je kan je altijd weer afmelden.

Zzp'ers beoordelen Tellow met een 8.9

9.0

"Makkelijk programma in gebruik, heb meteen overzicht in de financiën. Vriendelijke hulp op afstand die vragen beantwoord en problemen oplost."

Mariëtte uit Nispen

10.0

"Tellow zorgt ervoor dat je vrijwel niet meer aan je boekhouding hoeft te denken. Met een klein beetje basiskennis kan je vrijwel alles zelf."

Dirk

8.0

"Ik ben ben heel blij met Tellow. Ik heb Tellow nu 2 maanden en het bevalt prima, heel makkelijk en overzichtelijk. Ze bellen je zelfs op als je er niet uit komt!"

Yvonne uit Malden

Vertrouwd door

Freelancer.nl logo
NS logo
Deliveroo logo
Rabobank logo
MKB Brandstof logo
Athlon logo