Speciale aanbieding inkomstenbelasting 2022

Neem nu Tellow Compleet een wij doen je ib-aangifte gratis

Als je Tellow Compleet neemt voor 12 maanden zorgen wij ervoor dat jouw administratie en je aangiften voor 2022 én 2023 in orde zijn, ook voor je fiscale partner!

Er zijn beperkt plekken beschikbaar voor deze actie, dus wacht niet te lang met upgraden. Op is op, helaas. Heb je vragen of wil je liever telefonisch upgraden, bel ons direct op+31 85 208 3879

Header afbeelding

Tellow Compleet, meer dan alleen een boekhouder

Tellow Compleet is je eigen persoonlijke boekhouder mét alle voordelen van de gebruiksvriendelijke software van Tellow. Houd eenvoudig je administratie bij in je online account. Je persoonlijke boekhouder controleert deze, zet elk kwartaal je btw-aangifte klaar, en aan het einde van het jaar de aangifte inkomstenbelasting, ook voor je partner. Je boekhouder is het hele jaar beschikbaar voor advies en vragen via telefoon, email en chat.

Je kan daarnaast onbeperkt gebruikmaken van alle functies van Tellow, waaronder:

 • Bonnen scannen, automatisch boeken en digitaal bewaren
 • Facturen en offertes maken, goedkeuren en versturen
 • Koppeling met elke Nederlandse bank om transacties automatisch in te laden
 • Gratis iOS en Android app, zodat je ook onderweg je administratie kan doen
 • Persoonlijke advies van onze adviseurs, op werkdagen van 09:00 tot 21:00 uur
Neem deze deal ->

Tellow Compleet kost slechts 69,99 per maand en geeft je volledig toegang tot alles van Tellow mét een eigen boekhouder. De persoonlijke boekhouder doet al je aangiften, vier keer per jaar de btw en een keer per jaar je inkomstenbelasting. Ook voor je fiscale partner.

Tellow mockupTellow mockup

€599,-

GRATIS

Inkomstenbelasting 2022

 • IB-aangifte 2022
 • Maximaal voordeel halen
 • Door ervaren boekhouders

€69,99

per maand voor een jaar

Boekhouding 2023

 • Een eigen boekhouder voor advies en vragen
 • Volledig ontzorgt, zowel zakelijk als privé
 • Controles op boekhouding, aangiftes en besparingen

Hoe werkt het?

1

Upgrade naar Tellow Compleet

Eerste stap is het aanschaffen van Tellow Compleet, hierdoor heb je ook direct het voordeel voor gecontroleerde en automatische btw-aangiftes in 2023!

2

Controleer je 2022 gegevens in Tellow

Controleer of je gehele administratie van 2022 correct in Tellow staat. Op basis van deze gegevens gaan wij namelijk de aangifte voor je klaarzetten.

3

Aanleveren informatie buiten Tellow

Om te zorgen dat je maximaal voordeel haalt uit je aangifte hebben wij aanvullende informatie nodig die niet in Tellow staat, zoals medische kosten of giften die aftrekbaar zijn.

4

Berekenen en opstellen aangifte

Onze boekhouders controleren jouw gegevens, helpen jou deze te corrigeren waar nodig en zetten jouw aangifte klaar conform de eisen van de Belastingdienst.

5

Goedkeuren concept-aangifte

Je ontvangt van ons je concept-aangifte, inclusief het te ontvangen of te betalen bedrag. Je kan vragen stellen of feedback geven. Wij kunnen eventueel nog wijzigingen doorvoeren.

6

Indienen ib-aangifte

Als je akkoord hebt gegeven op je concept-aangifte zullen onze boekhouders de aangifte voor 2022 voor je indienen. Je hoeft hier zelf niks voor te doen.

Neem nu Tellow Compleet ->

Wil je een vraag stellen? Ons support team zit voor je klaar op werkdagen tussen 09:00 en 21:00. Je kan ons bereiken op:+31 85 208 3879

Laptop Kop

Alle voordelen

De voordelen op een rij

Aangifte inkomstenbelasting 2022

Je aangifte voor 2022 gratis

Wij verwerken jouw administratie direct vanuit de software voor een foutloze aangifte. Onze boekhouders controleren je aangifte voor extra zekerheid.

Maximaal voordeel halen

Onze specialistische boekhouders houden rekening met alle gunstige aftrekposten en heffingskortingen, inclusief specifieke corona regels.

Boekhouding, factureren en uitgaven in 2023

Makkelijk uitgaven bijhouden

Nooit meer bonnen overtypen, bewaren of fotograferen. Met onze apps scan, verwerk en sla je al je bonnen op, dus geen schoenendoos meer en je raakt ook niks kwijt.

Facturen, offertes en herinneringen

Maak facturen met je eigen logo, kleuren en gewenste layout. Wij versturen ze voor je, maar ook offertes en het goedkeuren of het versturen van betaalherinneringen.

Automatisch aangifte doen

4x per jaar btw-aangifte en 1x per jaar je inkomstenbelasting, altijd gecheckt door onze ervaren boekhouders. Zo ben je nooit meer te laat en voorkom je boetes.

Persoonlijke boekhouder

Onze boekhouders staan voor je klaar, ook in de avond. Boekhouden en belastingen kunnen lastig zijn, maar we helpen je met liefde om het je zo makkelijk mogelijk te maken.