Boekhoudtool voor freelance IT-ers

Programmeren is jouw passie. Het liefst besteed je zoveel mogelijk tijd aan waar je goed in bent: het ontwikkelen van nieuwe software of apps. Maar tegelijkertijd wil je een boekhouding die altijd up-to-date is. Tellow helpt je hierbij.

Altijd en overal inzicht

Je administratie houd je in Tellow gemakkelijk zelf bij op desktop en smartphone. Je hebt in real time zicht op al je inkomsten en uitgaven en ziet altijd hoeveel geld je opzij moet zetten voor je btw-aangifte. Met Tellow maak je snel een factuur op basis van een standaard template. De btw-bedragen worden automatisch in het btw-overzicht gezet, waardoor de btw-aangifte je maar een paar minuten kost.

Automatiseer je boekhouding

Jij snapt dat automatisering de toekomst heeft. Bonnen zelf overtikken is natuurlijk niet meer van deze tijd. Daarom leest het machine learning algoritme van Tellow bonnen automatisch voor jou uit en boekt ze direct onder de juiste kostenpost. Je krijgt de voordelen van een geautomatiseerd systeem én de persoonlijke hulp van ons support team.

Je kan het zelf, maar het hoeft niet

Tellow automatiseert de standaard taken die een boekhouder doet, zoals het verwerken van bonnetjes, maken van facturen en de btw-aangifte. Zo heb je je boekhouder minder of niet meer nodig. Heb je wel een boekhouder? Dan geef je hem of haar gemakkelijk toegang tot Tellow.

Laat je administratie vóór je werken.

Ontdek de voordelen van Tellow.

Je btw-aangifte voor je klaargezet
Bespaar tot 90% op je kosten
Bonnen automatisch verwerkt
Facturen sturen in no-time
Overstappen is super makkelijk
 • MenuShield icon

  Je btw-aangifte in een paar klikken ingediend

 • MenuBook icon

  Verwerk je bonnen compleet automatisch

 • MenuStore icon

  Stroomlijn je offertes en facturen

 • MenuInfo icon

  Houd grip op je financiën

 • MenuCheck icon

  Overstappen is super makkelijk

Je btw-aangifte in een paar klikken ingediend. Elk kwartaal staat het automatisch voor je klaar. Je weet altijd hoeveel btw je moet betalen. Met Tellow Plus kan je je aangifte digitaal naar de Belastingdienst opsturen.
Verwerk je bonnen compleet automatisch. Scan je bon in 1 klik. Tellow zet ze onder de juiste kostenpost. Dat is nooit meer bonnen over tikken!
Stroomlijn je offertes en facturen. Maak gemakkelijk facturen in je huisstijl, stuur ze vanaf je mobiel en krijg notificaties als een klant te laat is met betalen.
Houd grip op je financiën met één simpel overzicht op je inkomsten uitgaven en btw. Dit is de Marie Kondo voor je boekhouding.
Waarom moeilijk doen als het makkelijk kan? Ontvang een e-book met stap voor stap uitleg of vraag gratis een telefoongesprek aan met een van onze ervaren adviseurs.

Je hoeft niet verder te zoeken
95% van onze gebruikers raadt ons aan

klanten vertellen logo
Zeer gebruiksvriendelijk programma met ontzettend enthousiaste, vriendelijke en toegankelijke medewerkers.

Eugenie 

uit Barendrecht 

Meld je gratis aan

No payment information required
Done in under 1 minute