Nu speciaal voor Young Ones: jouw btw-aangifte geregeld voor €6,50 per maand!

Bij Tellow (boekhouden voor freelancers) begrijpen we dat jouw aandacht uitgaat naar het vinden van leuke klussen en snel geld verdienen, niet naar het moeten doen van jouw aangifte. Toch ben je volgens de Belastingdienst en Kamer van Koophandel nu 'eigen baas'. Om ervoor te zorgen dat jij alles geregeld hebt, staat Tellow klaar voor iedereen van YoungOnes. In de eerste 6 maanden krijg jij 50% korting op het basis abonnement.

Meld je nu direct aan   →

YoungOnes facturen

Via de app of laptop upload je met één klik jouw (YoungOnes) facturen in Tellow. Wij lezen de omzet en btw voor je uit en zetten dit direct in jouw aangifteformulier. Zo weet je dat jouw aangifte klopt aan het einde van het kwartaal en hoef je niet te laat te zijn met indienen.

Heb je ook bonnetjes?

Ook deze scan je eenvoudig met je telefoon. Het enige wat je goed moet kunnen is een foto maken. Tellow leest de bon uit en boekt ook deze weg in je aangifte.

Laat je administratie vóór je werken.

Ontdek de voordelen van Tellow.

Je btw-aangifte voor je klaargezet
Bespaar tot 90% op je kosten
Bonnen automatisch verwerkt
Facturen sturen in no-time
Overstappen is super makkelijk
 • MenuShield icon

  Je btw-aangifte in een paar klikken ingediend

 • MenuBook icon

  Verwerk je bonnen compleet automatisch

 • MenuStore icon

  Stroomlijn je offertes en facturen

 • MenuInfo icon

  Houd grip op je financiën

 • MenuCheck icon

  Overstappen is super makkelijk

Je btw-aangifte in een paar klikken ingediend. Elk kwartaal staat het automatisch voor je klaar. Je weet altijd hoeveel btw je moet betalen. Met Tellow Plus kan je je aangifte digitaal naar de Belastingdienst opsturen.
Verwerk je bonnen compleet automatisch. Scan je bon in 1 klik. Tellow zet ze onder de juiste kostenpost. Dat is nooit meer bonnen over tikken!
Stroomlijn je offertes en facturen. Maak gemakkelijk facturen in je huisstijl, stuur ze vanaf je mobiel en krijg notificaties als een klant te laat is met betalen.
Houd grip op je financiën met één simpel overzicht op je inkomsten uitgaven en btw. Dit is de Marie Kondo voor je boekhouding.
Waarom moeilijk doen als het makkelijk kan? Ontvang een e-book met stap voor stap uitleg of vraag gratis een telefoongesprek aan met een van onze ervaren adviseurs.

Vragen over aangiftes en boekhouden?

Bij Tellow begrijpen wij dat je met veel vragen zit. Daarom krijg je tijdens het aanmelden de optie om een opstartgesprek met onze support hero's in te plannen. Niet alleen helpen onze hero's jou bij het opzetten van je account, ook kun je al je vragen betreft boekhouden bij ons stellen en wij helpen je direct.

Hoe kom ik aan een Tellow account?

Klik op de button <meld je nu direct aan> en doorloop de stappen. Bij het aanmelden kun je een gesprek met een van onze support-hero's inplannen, zodat wij je kunnen helpen. Vul je persoonlijke kortingscode in onder het kopje [Abonnement] in jouw account en gebruik Tellow de eerste 6 maanden voor slechts €6,50.

Je hoeft niet verder te zoeken
95% van onze gebruikers raadt ons aan

klanten vertellen logo
Zeer gebruiksvriendelijk programma met ontzettend enthousiaste, vriendelijke en toegankelijke medewerkers.

Eugenie 

uit Barendrecht 

Meld je gratis aan

No payment information required
Done in under 1 minute

Minder gedoe, meer coole dingen doen?

Meld je nu aan   →