Boekhouden voor zzp’ers in de zorg

Tellow is een boekhoudprogramma dat jou als zorghulpverlener ondersteunt. Je bespaart veel tijd, waardoor je meer tijd overhoudt voor je cliënten. Of voor jezelf.

Minder administratie, meer zorg

Jij wilt het liefste bezig zijn met waar je goed in bent. Zorg verlenen aan mensen die dat nodig hebben. Dáár krijg jij energie van. Daarom heeft Tellow een boekhoudprogramma ontwikkeld waarmee je administratie wordt geautomatiseerd. Een factuur maken is zo gedaan en ook de btw-aangifte kost je maar een paar minuten.

Btw-vrijgesteld

Als je werkzaam bent in de zorg, is de kans groot dat je bent vrijgesteld van btw. In Tellow hebben wij hier een speciale functie voor. Jouw bonnen of facturen worden automatisch voor jou verwerkt met 0% btw. We zetten al je inkomsten en uitgaven voor je in een handig overzicht, zodat je precies weet hoe je ervoor staat.

Je kan het zelf, maar het hoeft niet

Tellow automatiseert de standaard taken die een boekhouder doet, zoals het verwerken van bonnetjes, maken van facturen en de btw-aangifte. Zo heb je je boekhouder minder of niet meer nodig. Wil je liever wel dat je boekhouder meekijkt? Geef jouw boekhouder gratis toegang tot je account.

Laat je administratie vóór je werken.

Ontdek de voordelen van Tellow.

Je btw-aangifte voor je klaargezet
Bespaar tot 90% op je kosten
Bonnen automatisch verwerkt
Facturen sturen in no-time
Overstappen is super makkelijk
 • MenuShield icon

  Je btw-aangifte in een paar klikken ingediend

 • MenuBook icon

  Verwerk je bonnen compleet automatisch

 • MenuStore icon

  Stroomlijn je offertes en facturen

 • MenuInfo icon

  Houd grip op je financiën

 • MenuCheck icon

  Overstappen is super makkelijk

Je btw-aangifte in een paar klikken ingediend. Elk kwartaal staat het automatisch voor je klaar. Je weet altijd hoeveel btw je moet betalen. Met Tellow Plus kan je je aangifte digitaal naar de Belastingdienst opsturen.
Verwerk je bonnen compleet automatisch. Scan je bon in 1 klik. Tellow zet ze onder de juiste kostenpost. Dat is nooit meer bonnen over tikken!
Stroomlijn je offertes en facturen. Maak gemakkelijk facturen in je huisstijl, stuur ze vanaf je mobiel en krijg notificaties als een klant te laat is met betalen.
Houd grip op je financiën met één simpel overzicht op je inkomsten uitgaven en btw. Dit is de Marie Kondo voor je boekhouding.
Waarom moeilijk doen als het makkelijk kan? Ontvang een e-book met stap voor stap uitleg of vraag gratis een telefoongesprek aan met een van onze ervaren adviseurs.

Je hoeft niet verder te zoeken
95% van onze gebruikers raadt ons aan

klanten vertellen logo
Zeer gebruiksvriendelijk programma met ontzettend enthousiaste, vriendelijke en toegankelijke medewerkers.

Eugenie 

uit Barendrecht 

Meld je gratis aan

No payment information required
Done in under 1 minute