Overstappen vanuit Excel

Van foute formules naar easy boekhouden

Wij sturen je af en toe meer startersadvies en updates van Tellow. Door de gratis whitepaper te downloaden ga je hiermee akkoord. Je kan je altijd weer afmelden.

Hey, ondernemer!

Uit onderzoek blijkt dat 88% van Excel-spreadsheets fouten bevat. Voorkom foute formules en stap over naar Tellow, dé boekhoudtool voor zzp’ers. In dit whitepaper lees je hoe je vandaag nog je boekhouding bij Tellow doet.

Overstappen is simpel, dankzij de overstapservice. Onze boekhouder vraagt alle informatie op, belt gratis met je huidige boekhouder en controleert of je boekhouding goed is overgezet. Ervaar de voordelen van slimme facturering, automatische verwerking van je bonnen en je btw-aangifte in 1 klik doen.

  1. Probeer Tellow nu 90 dagen gratis 
  2. Iedere woensdag live support in Utrecht
  3. Een stap voor stap handleiding mét gratis overstapservice 
  4. Het whitepaper is geschreven door freelancers, voor freelancers

Ga voor een accurate administratie, go Tellow.

Wij sturen je af en toe meer startersadvies en updates van Tellow. Door de gratis whitepaper te downloaden ga je hiermee akkoord. Je kan je altijd weer afmelden.

Zzp'ers beoordelen Tellow met een 8.9

9.0

"Makkelijk programma in gebruik, heb meteen overzicht in de financiën. Vriendelijke hulp op afstand die vragen beantwoord en problemen oplost."

Mariëtte uit Nispen

10.0

"Tellow zorgt ervoor dat je vrijwel niet meer aan je boekhouding hoeft te denken. Met een klein beetje basiskennis kan je vrijwel alles zelf."

Dirk

8.0

"Ik ben ben heel blij met Tellow. Ik heb Tellow nu 2 maanden en het bevalt prima, heel makkelijk en overzichtelijk. Ze bellen je zelfs op als je er niet uit komt!"

Yvonne uit Malden

Vertrouwd door bedrijven,
die jij ook vertrouwt.

Wij werken samen met belangrijke partners voor ondernemers om jou de beste service te kunnen bieden, maar bedrijven vertrouwen ons ook als tool voor hun zelfstandig personeel.

Ontdek de Tellow community   ->