Succesvol starten als zzp’er

De 10 stappen die iedere freelancer moet weten.

Wij sturen je af en toe meer startersadvies en updates van Tellow. Door de gratis whitepaper te downloaden ga je hiermee akkoord. Je kan je altijd weer afmelden.

Whitepaper

Hey, nieuwsgierige starter!

De vrijheid van succes hebben, dat willen we allemaal, toch? Maar hoe doe je dat? Dit whitepaper beantwoordt die vraag in een gemakkelijk stappenplan. Zo lees je hoe je een snel een goed businessplan maakt en de juiste bedrijfsnaam kiest. En, hoe je zo min mogelijk tijd aan je administratie kwijt bent en je uurtarief berekent. Jij kan vol zelfvertrouwen verder op weg naar meer vrijheid als freelancer. Get your party started!

  1. In 10 minuten te lezen
  2. Vol praktisch toepasbare tips
  3. Ook nuttig als je al een tijd zzp’er bent
  4. Geschreven door succesvolle en ervaren freelancers
Succevolle Freelancers

Een goed begin is het halve werk.

Wij sturen je af en toe meer startersadvies en updates van Tellow. Door de gratis whitepaper te downloaden ga je hiermee akkoord. Je kan je altijd weer afmelden.

Zzp'ers beoordelen Tellow met een 8.9

9.0

"Makkelijk programma in gebruik, heb meteen overzicht in de financiën. Vriendelijke hulp op afstand die vragen beantwoord en problemen oplost."

Mariëtte uit Nispen

10.0

"Tellow zorgt ervoor dat je vrijwel niet meer aan je boekhouding hoeft te denken. Met een klein beetje basiskennis kan je vrijwel alles zelf."

Dirk

8.0

"Ik ben ben heel blij met Tellow. Ik heb Tellow nu 2 maanden en het bevalt prima, heel makkelijk en overzichtelijk. Ze bellen je zelfs op als je er niet uit komt!"

Yvonne uit Malden

Vertrouwd door bedrijven
die jij ook vertrouwt

Wij werken samen met belangrijke partners voor ondernemers om jou de beste service te kunnen bieden, maar bedrijven vertrouwen ons ook als boekhoudprogramma voor hun zelfstandig personeel. Iedereen wil toch goed én snel online boekhouden en tijd overhouden voor leuke dingen?

Maak gratis gebruik van Tellow  ->