Calendar icon
Clock icon

2 minuten

Waarom zou je een boekhouding-app gebruiken? 

←  Terug naar overzicht
Vrouw werkt op laptop en kijkt naar boekhouding-app

Wil je meer vrijheid ervaren tijdens het ondernemen? Dat begrijpen wij helemaal! Met de Tellow-app heb je altijd en overal inzicht in je boekhouding. Zo loop je nooit meer geld mis en weet je zeker dat je btw-aangifte op tijd is. Klinkt fijn toch? Tellow geeft ondernemers de vrijheid van ondernemen terug. Dit zijn de drie grootste voordelen van je boekhouding via een app doen op een rijtje. Ben je nog niet helemaal overtuigd? Dit zijn de drie grootste voordelen van je boekhouding via een app doen op een rijtje.

Handige notificaties

De Tellow-app stuurt je handige herinneringen en notificaties op je telefoon. Als een factuur betaald wordt, dan weet je dat direct. En als een van je klanten een factuur nog (steeds) niet betaalt heeft, dan zet Tellow een herinnering voor je klaar. Zo weet je precies wanneer je actie moet ondernemen en loop je nooit meer geld mis!

Die notificaties zijn ook handig voor je btw-aangiften, want Tellow geeft aan wanneer het daar tijd voor is én we zetten je aangifte alvast voor je klaar. Hoef jij hier niet meer over na te denken en kun je gewoon lekker ondernemen!

Bonnetjes gelijk inscannen

Dankzij Tellow hoef je nooit meer schoendozen vol met bonnetjes door te zoeken. Als jij iets betaalt met je zakelijke pas, krijg je een notificatie waarin staat dat je de bon moet toevoegen. Je hoeft dan alleen nog een foto te maken van je bon. De app werkt namelijk met handige herkenningssoftware waardoor Tellow precies weet welke gegevens op je bonnetje in Tellow verwerkt moeten worden. Zo kan je al je uitgaven netjes bijhouden en ben je geen tijd meer kwijt aan het bij elkaar zoeken van al die verdwijnende bonnen als de btw-aangifte voor de deur staat.

Altijd en overal inzicht in je financiën

Een van de grootste voordelen van een boekhoud-app is dat je altijd en overal kunt zien hoe je onderneming ervoor staat. Als jij een werkende internetverbinding hebt, zie je direct wat je in een bepaalde periode hebt uitgegeven en wat er is binnengekomen. En dat is belangrijk, want overzichtelijke en kloppende data is belangrijk bij het nemen van zakelijke beslissingen.