Calendar icon
Clock icon

3 minuten

Deliveroo riders hebben hun administratie op orde met Tellow 

←  Terug naar overzicht

Wij bij Tellow, vertellen natuurlijk zelf vol passie over onze Tellow-app, dé boekhoudoplossing voor zzp-ers. Maar het is leuker om het van een echte gebruiker te horen. Daarom vragen we onze klanten om hun ervaringen te delen. Dit keer belden we met Vaibhav, een Deliveroo rider uit Amsterdam, voor een interview.

Hey Vaibhav! Ik val maar gelijk met de deur in huis. Hoe heb je Tellow eigenlijk gevonden?

Ik begon met werken voor Deliveroo en daar hoorde ik voor het eerst van Tellow. Mijn collega’s waren er tevreden over en ik kon het als Deliveroo rider gratis 6 maanden uitproberen, dus dat heb ik natuurlijk gedaan!

Wat vind je fijn aan Tellow?

Ik vind het makkelijk te gebruiken. Ik heb nog niet eerder als zzp’er gewerkt en heb dus ook geen ervaring met boekhouden. Juist daarom vind ik dit wel ideaal. Verder vind ik het vooral fijn dat ik snel m’n btw kan invoeren.

Oké, dus je hebt al bonnetjes ingescand? Hoe vind je dat werken?

Nederlands is niet m’n eerste taal, dus het was de eerste keer wel even zoeken, maar nu gaat dat lekker snel. Je scant een bon in en je ziet het direct terug in het btw-overzicht!

Kun je verder alles goed vinden in de Tellow-app?

Ja, je ziet je facturen, je uitgaven en hoeveel btw je terug kan vragen. Je kunt het allemaal op een rijtje zien en dat maakt het overzichtelijk. Ik vind dat echt fijn aan de app van Tellow.

Hoe deed je je boekhouding voorheen?

Dit is eigenlijk m’n eerste klus als zzp’er, dus hiervoor was het niet echt nodig. Ik wist echt niet waar ik moest beginnen. Daarom was ik ook blij met Tellow. Als je alles los moet bewaren en alles zelf moet regelen, ben je er waarschijnlijk best veel tijd aan kwijt. 

Heb je wel eens contact gehad met onze klantenservice?

Ja, ik had een vraag over het koppelen van m’n bank tijdens het opzetten van m’n account. Ik heb ze een mail gestuurd en daar werd toen binnen een dag op gereageerd. Ik heb ze trouwens ook een keer gebeld en toen werd ik direct geholpen. Het is prettig dat Tellow zo snel reageert.

Is er iets wat je mist aan de Tellow-app?

Nou... Ik zou het wel fijn vinden als de Tellow-app ook in het Engels beschikbaar zou zijn. Het duurde voor mij iets langer voordat ik alles begreep, omdat ik het eerst naar Engels moest vertalen. Verder ben ik eigenlijk heel tevreden.

Heeft Tellow iets veranderd in je werk als Deliveroo rider?

Haha, nee, eigenlijk niet. Deliveroo is m’n eerste zzp-ervaring en ik ben direct begonnen met Tellow, dus ik kan het niet echt vergelijken. Maar het werkt goed, dus ik wil ook niets anders uitproberen. 

We zijn al bij de laatste vraag! Zou je Tellow aanbevelen?

Ja absoluut! En dat heb ik zelfs al gedaan. Ik heb een paar vrienden die nu ook zzp’en en ik heb hen verteld over de app van Tellow. Volgens mij gebruiken ze ‘m nu ook wel. Je kan de app eerst gratis uitproberen, dus waarom zou je dat niet doen?

Probeer Tellow 6 maanden gratis!

Ben je zelf Deliveroo rider? Speciaal voor Deliveroo rijders hebben we een mooi aanbod: je kunt Tellow nu 6 maanden gratis proberen, in plaats van 3 maanden. Probeer Tellow 6 maanden gratis. Bye Bye boekhouden - hello Tellow!